Fred Houtman Orthopedisch Manuele Therapie

Tarieven

1e Consult  67,50 (45 minuten)

Administratieve intake, vraaggesprek over de klachten, lichamelijk onderzoek, eventueel echografisch onderzoek en wanneer er voldoende tijd is een korte behandeling.

 

1e Consult 90,- (60 minuten)

Voor het 1e consult kan ook een korte intake, vraaggesprek en lichamelijk onderzoek van 45,- aangevuld worden door de 1e behandeling van 45,- (= samen 90,-).  Voor uw aanvullende verzekering kan deze combinatie een relatief grotere vergoeding opleveren, dan bij het 1e consult van 45 minuten.

 

Vervolgbehandeling 45,-

De vervolgbehandeling duurt maximaal 30 minuten en kan bestaan  van manuele therapie, fysiotherapie, dry needling, bindweefselmassage, uitleg van de klachten, oefeningen voor thuis, ergonomische adviezen of wat er maar nodig is om de behandeling zo effectief mogelijk te maken.

 

U rekent direct af via pin of cash. Het betalingsbewijs, dat voldoet voor de verzekering, ontvangt u dezelfde dag per e-mail.

 

Afzeggen of verzetten van de afspraak, let op!!!

U dient de afspraak minimaal 24 uur van te voren af te zeggen of te verzetten! Dit kan via WhatsApp, telefonisch (0628-163 143 / 035- 88 78 684), inspreken op voicemail of antwoordapparaat of per e-mail (info@fredhoutman.nl). Niet op tijd afgezegde afspraken worden in rekening gebracht.

 

Speciale situaties

Voor klanten die ver moeten reizen, kan een langere behandeltijd gunstiger uitkomen. U kunt u altijd overleggen om tot een passende oplossing te komen.

Is er een reden om aan huis behandeld te worden, vraag naar de mogelijkheden en de kosten.

 

Vergoeding door ziektekostenverzekeraars

Fred Houtman heeft bewust geen contracten gesloten met verzekeraars. Uw aanvullende ziektekostenverzekering betaalt in het algemeen na het indienen van de factuur, een behoorlijk deel van de kosten terug. Het percentage van de factuur dat u terugkrijgt wisselt per verzekeraar. Hoeveel dit is, kunt u vinden op de website van uw verzekeraar onder vergoeding contractvrije fysiotherapie.

 

 

Schuiven naar boven